• 20 Şubat 2025 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    20 Şubat 2025 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

AK PARTİ’DE BÜYÜK KONGRE ÖNCESİ BİRLİK MESAJİ

-AK Parti il Başkanı Yılmaz Katmer 8 inci Büyük Olağan kongremiz öncesinde ülke genelinde birlikteliğimizi göstereceğiz dedi.

AK PARTİ’DE BÜYÜK KONGRE ÖNCESİ BİRLİK MESAJİ

    Mustafa BAYRAK

23 Şubat’ta yapılacak olan AK Parti Büyük kongresi öncesinde Rize il Başkanlığı eski, yeni tüm kongre üyeleri ve partililer ile bir araya geldi.

    Sahil de düğün salonunda sabah kahvaltısında belde, ilçe belediye Başkanları, eski ve yeni tüm parti yöneticileri, teşkilat mensupları ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Yılmaz Katmer burada yaptığı konuşmada “23 Şubat tarihinde adına “AK Işığında İstikbal” mottosuyla icra edeceğimiz 8 inci büyük olağan kongremiz öncesinde sizler ile bir araya geldik.12 Ekim de başlattığımız kongrelerimizi 7 Şubat ta yapılan İstanbul büyük kongremiz ile tamamladık. Bu süreçte il ve ilçe kongrelerimizi büyük bir coşku ve birlik içinde yaptık. Hizmetin önüne koyulacak her türlü engel ve zorluğa göğüs gerecek iradeye sahip olan yol yol arkadaşlarımızın dayanışmasını, azim ve kararlılığını gördük. Bizi diğer siyası partilerden ayrıştıran en önemli farkımız hiç kuşkusuz bu hassasiyetimizdir.  Cumhurbaşkanımız 81 ilimizde Halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla hizmet etmiş ve ülkemize çağ atlatmıştır. Partimiz köklü tecrübesiyle halka hizmet edecek kadroları yetiştirmiştir. Bizde davamıza hizmet edecek güçlü kadrolarımız vardır. Kongre süreçlerimizde ilçe başkanlıklarında yüzde 65, il başkanlıklarında yüzde 75 oranında değişim gerçekleştirildi” dedi.

     “HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

AK Parti il başkanı Yılmaz Katmer ülkede hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını ülkenin her alanda büyüdüğünü belirterek “ Ülkemiz istikbal uğruna mücadele eden bir lidere sahiptir. İktidara geldiğimiz günden bugüne kadar hedeflediğimiz Özgürlükçü ve daha demokratik bir Türkiye inşa etmek olmuştur. Bugün hayallerimiz büyük oranda gerçekleşti. Muhalefetin hayalını kuramayacağı sayısız eser ülkemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizi uluslararası arenada ne söylediği dikkate alınan, görüşüne başvurulan bir devlet konumuna taşındı. Cumhurbaşkanımız Türkiye ve Dünya sahnesinde mazlumların gür sesi, adaletin en güçlü savunucusu ve yaralı vicdanların tercümanı olmuştur” dedi.

     “GELECEĞİN ADI AK PARTİ DİR”

AK Parti il Başkanı Yılmaz Katmer “ AK parti ışığında geleceği inşa etmeye, kalkınmayı hızlandırmaya, huzur ve barışı güçlendirmeye, gençliğe umut olmaya, başarıyı büyütmeye, üretimi artırmaya, şefkat ve adaleti yaymaya, istikrarı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE