• 08 Eylül 2024 Pazar
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    8 Eylül 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

ATILGAN ŞİRKETLER TOPLULUĞU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

-Ramada otel de gerçekleştirilen toplantıda konuşan yönetim kurulu başkanı Salih Atılgan” 55 Yıllık geçmişe sahip ATILGAN, şehrimiz Rize doğumlu bir Şirketler Topluluğudur. İşlerinin merkezi İstanbul, hedef Pazar tüm dünya olmasına rağmen Rize, işlerin her zaman odağında olmuş ve olmaya da devam edecek” dedi.

ATILGAN ŞİRKETLER TOPLULUĞU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

      Esin BAYRAK

  Atılgan Şirketler Topluluğu Yıllık Değerlendirme Toplantısını Rize Ramada Otel büyük salonunda gerçekleştirdi.

   Ramada otelde yapılan toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan ve Genel Müdür Remzi Atılgan Topluluk üst yönetimi, beyaz ve mavi yakalı çalışanlarının katılımı ile dinamik bir ortamda gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan ATILGAN ŞİRKETLER Topluluğunun 1969 yılında babası rahmetli Ahmet Atılgan tarafından Rize’de kurulduğunu, topluluğun Ford, Renault, Datcia gibi global markaların bayilikleri ile Oto Yedek Parça toptan satışı ve ihracatını yapmakta olduğunu ifade etti. Atılgan şirketler topluluğu, bünyesinde 9 şirket bulunup ayrıca 3 şirkette de iştiraki bulunmakta. 287 çalışanı ile 5 sektörde faaliyettedir ve 45 ülkeye ihracat gerçekleştirmekte.

        ÜLKEDE 90 FİRMA ARASINA GİRDİ

 Sektörün bilinen dinamik Yedek Parça firmaları MARGO ve FORKA firmalarını yakı zamanda bünyesine katan ATILGAN büyümeye devam etmektedir. ATILGAN’nın İştiraklerinden TR PARTS, dinamik yapısı ile çok kısa sürede Otomotiv Yedek Parça Sektöründe 2023 yılında ihracatta Türkiye’nin 700. Sektörün 90. Firması oldu..

          RİZE DE DOĞDU

 55 Yıllık geçmişe sahip Atılgan şehrimiz Rize doğumlu bir Şirketler Topluluğudur. İşlerinin merkezi İstanbul, hedef Pazar tüm dünya olmasına rağmen Rize, işlerin her zaman odağında olmuş ve olmaya da devam edeceğini belirtmekte.

ATILGAN, Yıllık Değerlendirme Toplantısında hedef büyüterek önümüzde ki 5 yıl içinde sektörün gelişimi ve buna uygun hedeflerin belirlenmesi konusunda çalışanları ile değerlendirmelerde bulunuldu.. Ülke ekonomisine ve istihdama katkı amacıyla başta Rize olmak üzere yapılacak yatırımlar ile büyümeye yönelik girişimler değerlendirildi.. Çalışanlarının her birinin emek ve katkıları ile ancak bu hedeflerin gerçekleşeceğini belirten Genel Müdür Remzi Atılgan, çalışanlarının motivasyonunun çok önemli olduğunu vurguladı.

         SATIŞ EĞİTİMİ VERİLDİ

 Yıllık değerlendirme çalışmalarının sonunda Satış Uzmanı Ercan Telci tarafından Atılgan Şirketler Topluluğu  çalışanlarına yönelik Satış Eğitimi verildi.. Büyük bir coşku ile gerçekleştiği görülen etkinlik sonrası çalışanların daha yüksek bir motivasyonla yeni hedeflerine yönelecekleri gözlemlendi.

 Rize’nin gelişimine yönelik her zaman duyarlı olduklarını ve öncelik verdiklerini belirten Salih Sami Atılgan, Atılgan Şirketler  Topluluğunun Rize doğumlu olduğunu ve her zamanda Rizeli olarak kalacağını belirtti.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE