• 26 Ekim 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Ekim 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

BELEDİYE BAŞKANI DURMUŞ AYDIN 4 AYLIK İCRAATLERİNİ ANLATTI

Seçim öncesi vatandaşlara her 3-4 ayda bir yapılan faaliyetleri ile ilgili halk toplantısı yapacağını söz veren Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın bu sözünü gerçekleştirildi.

BELEDİYE BAŞKANI DURMUŞ AYDIN 4 AYLIK İCRAATLERİNİ ANLATTI

Haber:NURBAY USTA 
Seçim öncesi vatandaşlara her 3-4 ayda bir yapılan faaliyetleri ile ilgili halk toplantısı yapacağını söz veren Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın bu sözünü gerçekleştirildi.
Ak Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik’in de katıldığı halk buluşmasında 4 aylık icraatlerini slayt gösterileri ile anlattı.
Milli Eğitim müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen toplantıda Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın, ilk dört aylık dönemde yapılan çalışmalar ve gelecekteki projeler hakkında bilgi verdi. 
Aydın, Söğütlü mahallesi yolundan hastane yoluna ve Armutlu mahallesi yollarına Boyalı mevkiine kadar yapılan çalışmalar ve buradan sonra olacaklarla ilgili geniş bilgiler verdi. 
Durmuş Aydın, önümüzdeki aylarda da bu toplantılara gerçekleştirceğini söyleyerek “halkımızdan gelen talepleri de dinleyip ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalar yapacağız. Şavşat ilçemiz tarihi değerleri kültürel değerleri doğal güzellikleri ve insanı ile adeta bir markadır. Marka değerine değer katarak yapmış olduğum hizmetlerle hem halkımızın sorunlarını çözeceğiz hem de ilçemizin bu güzelliklerini ve özelliklerini dış dünyaya tanıtacağız. Herkes şunu bilsin belediyemizin imkanları kısıtlı almış olduğumuz borçların arkasına sığınıp onları konuşmak değil icraatlar yaparak hem o borclari kapatacağız hem de ülkemize istihdamdan altyapı ve üstyapı hizmetlerine kadar yapacağımız projelerle Şavşatımızın çevresini değiştireceğiz” dedi.


HİZMETLERİMİZ KÖYLERİMİZE KADAR UZANACAK
Şavşat belediye başkanı Durmuş Aydın, “ Bu ilçeye geldiğim günden beri en çok dikkatimi çeken önemli hususlardan birisi de cenaze hizmetleridir. Bununla ilgili bir hayırsever imizin destekleriyle çok önemli bir yer yapıyoruz. Ilçemizde köylerimizdeki bütün cenaze işlemleri belediyemiz tarafından yapılacaktır” dedi.
Belediye başkanı seçildikten sonra dört aylık hizmetlerini yaklaşık bir saatlik Slayt gösterilerle anlatan Durmuş Aydın, “ her gün halkımızın içindeyim. Neler söylediklerini ne ihtiyaçları olduklarını zaten birebir alıyorum. Biz buraya laf etmeye değil iş üretmeye proje üretmeye Şavşatımıza ve Şavşatımızın çok değerli kadirşinas insanlarına hizmet hizmet etmeye geldik. Hep beraber el ele gönül Gönül’e birlikte Şavşat‘ı en güzel yerlere taşıyacağız” dedi.
Durmuş Aydın Halkla buluşma programında vatandaşların istek, talep ve şikayetleri dinlenerek notlar aldı ve gelen soruları en şeffaf bir şekilde cevaplandırdı.

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik: "Dağları, tepeleri aşarak buraya geldik ve halkımızın taleplerini dinledik”
Bugun Şavşat'ta ve Ardanuç’taki 17 köyü ziyaret eden Milletvekili Çelik, vatandaşların taleplerini dinledi. Ziyaretlerinin ardından Şavşat Belediyesi tarafından düzenlenen halkla buluşma programına katıldı.

Ardanuç'un Meşe, Ovacık ve Bereket köylerinde, Şavşat’ın Ilıca ve Atalar köylerinde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Çelik, köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi. 
"Buluşmalarımız 3 ayda bir olacak"
Halkla buluşma programının 3 ayda bir düzenleneceğini belirten Milletvekili Çelik, burada yaptığı konuşmasında seçim döneminde verdikleri sözleri tutma taahhüdünü yineledi.

Çelik, “Bugün Şavşat ve Ardanuç'ta toplam 17 köyü ziyaret ettik. Asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Dağları, tepeleri aşarak buraya geldik ve halkımızın taleplerini dinledik. Sorunların çözümü için gerekli adımları atacağımızı belirtmek isterim.” şeklinde konuştu.

TARİHİ İNEGÖL MEHTERAN TAKIMI ŞAVŞAT’TA

Bir etkinlik için İnegöl den Rusya’nın Başkenti Moskova’ya gitmek için Artvin’e gelen Tarihi İnegöl Mehteran Takımı Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın’ın davetini kırmayarak Şavşat’a gelerek gösterilerini sundu.
Şavşat Belediyesi tarafından düzenlenen Tarihi İnegöl Mehteri Konser Programı, İnegöl Mehter Takımı tarafından sunuldu. 
Belediye pasajı üstünde programını icra eden Tarihi İnegöl mehteran takımı, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.
"Mehter Vuracak Şavşat Coşacak!"
İnegöl Mehter Takımı'nın coşkulu performansı Şavşatlı vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı

Belediye pasajı üstünde coşkulu performansı ile dikkat çeken mehteran takımı, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın, burada yaptığı konuşmasında, "İnegöl’de, İnegöl Şavşatlılar Derneği var ve bu derneğin kardeş derneği olarak İnegöl Mehter Derneği bulunuyor. İnegöl’deyken tüm programlarımıza katılırlardı. Şimdi de Rusya’ya, Moskova’ya giderken Şavşat’a uğramadan olmaz... Nereden geliyorlar? Kadim ve tarihi şehir, Osmanlı’nın kuruluş toprakları Bursa’nın İnegöl ilçesinden geliyorlar. Osmanlı’nın yiğitlerini ve savaşçılarını yetiştirdiği, devlet tohumlarının atıldığı güzel İnegöl’den, kardeş şehri Kıpçak yurdu Şavşat’a geldiler.
Değerli İnegöllü kardeşlerim, kardeş şehrimize hoş geldiniz. Hepinize çok teşekkür ederim. Benim başımı göğe erdirdiniz. İlçem adına teşekkür ediyorum. Mehter Derneği’nde güzel bir köşeye koymanız için Şavşat Evi hediye etmek istiyorum." dedi.
Yapılan halk buluşmasına AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın, AK Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı, Artvin İl Sağlık Müdürü Gürol Köroğlu, AK Parti Ardanuç İlçe Başkanı Turgay Temel, AK Parti Şavşat ilçe başkanı Cemal Aydın, MHP Şavşat İlçe Başkanı Fatih Yılmaz, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Sinan Öztük, CHP İl Genel Meclis Üyesi Yaşar Gülel, bazı kurum müdürleri, Sivil toplum kuruluşları temsilcileri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE