• 20 Eylül 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    20 Eylül 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

MECLİS BAŞKANI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Köy Ziyaretlerini Tüm Rize'yi Kapsayacak Şekilde Devam Ettireceklerini Belirten İl Genel Meclisi Başkanı Ali İmran Büyük Köylere Hizmet Götürme Noktasında Paydaşlarımız Olan Muhtarlarımız İle Gerçekleştirdiğimiz Muhtarlar Çalıştayında Muhtarlarımızın Taleplerinin Değerlendirildiğini Söyledi.

MECLİS BAŞKANI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

      Şevki DERECİ

Köylere hizmet götürme noktasında paydaşımız olan muhtarlarımız ile 4 gün devam eden çalıştayın köylerimize daha kaliteli hizmet ulaştırılması açısından önemli olduğunu belirten Rize İl Genel Meclisi Başkanı Ali İmran Büyük çalıştayda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

    Rize İl Genel Meclisi Başkanı Ali İmran Büyük 4 gün devam eden ve 343 köy muhtarı ile Rize Valisi İhsan Selim Baydaş başta olmak üzere kurum müdürlerinin katıldığı “muhtarlar çalıştayı” ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Büyük; “Köylerimize hizmet götürme noktasında paydaşlarımız olan muhtarlarımız ile daha sağlıklı bir çalışma ortama oluşturmak için valiliğimizce organizasyonu yapılan muhtarlar çalıştayını gerçekleştirdik. 4 gün süren, Çalıştay a Vali İhsan Selim Baydaş, Genel Sekreterimiz Ümit Hüseyin Sarı, İlçe Kaymakamlarımız, Genel Sekreter Yardımcılarımız, İl Müdürlerimiz ve İl Özel idaresi Birim Müdürlerimizin katıldı. çalıştayda muhtarlarımızın taleplerini hangi kuruma ne şekilde iletecekleri ile ilgili çalışma grupları oluşturuldu. 343 köy muhtarının katılım sağladığı 58 çalışma masasının oluşturulduğu muhtarlar çalıştayında; madde bağımlılığı ile mücadeleden, kaçak su kullanımına, kanalizasyon problemlerinden, yol yapım taleplerine, iş makinesi taleplerinin nereye nasıl iletileceğinden, derelerden kaçak malzeme alımı gibi 15 farklı konu muhtarlarımız ile istişare edildi.” Dedi.

         “KÖY ZİYARETLERİMİZ SÜRÜYOR”

Öte yandan seçimler sonrasında köylere teşekkür ziyaretlerine devam ettiklerini belirten Meclis Başkanı Büyük; “İl genel meclis üyelerimizin taktiri ile il genel meclisi başkanı seçildikten sonra merkez köylerimizden başlamak üzere köylerimize ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Köy muhtarlarımızı, köy başkanlarımızı, il genel meclisi üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımızla birlikte yaptığımız ziyaretleri önemsiyoruz. Hem daha önceden yapılan hizmetleri değerlendirme fırsatı buluyoruz hem de yeni dönemde yapacağımız hizmetlerimizi yerinde tespit etmek için çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Merkez ilçedeki köy ziyaretlerinin ardından ziyaretlerimizi diğer ilçelerimizi de kapsayacak şekilde devam ettireceğiz” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE