• 13 Mart 2025 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    13 Mart 2025 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

MİLLET BAHÇESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin sahil dolgu alanında çalışmaların devam ettiğini belirterek “ Yaz sezonuna kadar büyük oranda çalışmaları tamamlamak istiyoruz, millet bahçesinde yapacağımız cami yerini tespit ettik, sahil dolgu alanında insanların ibadet edeceği alan yok” dedi.

MİLLET BAHÇESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel ve Rize İl Genel Meclis Üyesi Arif Berber ile birlikte sahil Millet Bahçesi projesinin devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmaların son durumuyla ilgili teknik ekiplerden bilgi aldı.

      Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin sahilde millet bahçesi için 400 dönüm dolgu yapıldığını belirterek “ Dolgu ve deniz tahkimatı çalışmalarını tamamladık, üst yapı çalışmalarımız başladı, bu alan üzerinde halkımızın ve gençlerimizin dinlenebilecekleri, spor yapabilecekleri alanlar oluşturacağız, daha önce Boğaz ve Portakallık Mahallelerimizde yaptığımız millet bahçelerimiz oldukça büyük ilgi görmekte, şehir merkezinde halkımızın dinlenebileceği içinde sosyal tesislerinde yer alacağı Millet bahçesi çalışmalarımız sürüyor. Yaz ayına kadar büyük bir bölümünü tamamlamak istiyoruz” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE