• 26 Ekim 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Ekim 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

PALUT “ YOLUMUZDAN DÖNMEYECEĞİZ”

Fenerbahçe karşısında ilk yarıda başa baş oyun sergilediklerini belirten Teknik Direktör İlhan Palut yollarından dönmeyeceklerini söylerken Fenerbahçe teknik direktörü Morino ise” Çaykur Rizespor iyi bir takım, bu mağlubiyet onların kötü olduğunu göstermez” dedi.

PALUT “ YOLUMUZDAN DÖNMEYECEĞİZ”

Süper ligin 3 haftasında Kendi sahasında Fenerbahçe ile karşılaşan Çaykur Rizespor önceki yıl geleneğini bozmadı, önceki yıl ligin ilk yarısının 6 haftasında Deplasmanda 5-0 mağlup olan Yeşil Mavililer 26 inci haftada kendi sahasında Fenerbahçe ye 3-1 mağlup olmuştu. Bu sezon lige iyi başlayan ve ilk iki maçta 4 puan toplayan Rizespor maç öncesi favori gösterilirken, kaleci Gökhan in hataları ile sahadan 5-0 mağlup ayrıldı.

       MORİNO” RİZESPOR GÜÇLÜ BİR TAKIM”

-Fenerbahçe teknik direktörü Morino ligin en iyi takımlarından biri, aldığımız farklı skora bakılmamalı, Rizespor güçlü ve yetenekli oyuncuları olan bir oyuncu kitlesine sahip diyerek” İlk yarıda erken gol bulmamızdan sonra Rizespor baskısını gördük. Kaliteli ayaklara sahip bir takım, ilk iki haftada oynadığı futbolu izledim. Baskı kura bilen ve mücadele gücü yüksek bir takım, ikinci yarıda erken attığımız gol sonrası Rizespor oyundan koptu” dedi.

        PALUT” TOPARLANMAK ZORUNDAYIZ”

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, “Hayal kırıklığı yaşıyoruz. Fenerbahçe etkili oldu mu oldu. Sonuçta iyi bir takım ama bizde karşılık verdik. Başa baş giden bir oyundu. İlk yarıda yediğimiz golden sonra toparlandık, oyunda dengeyi kurduk, ilk yarıda gol bulabilirdik, ikinci yarıda 12 dakika içerisinde 4 gol yedik ve ondan sonrası başka bir hikaye. Gol ve goller yiyebiliriz ama bu kadar kırılgan olmamamız gerekiyor” dedi.

        “OYUNDAN KOPTUK”

 Futbol bir disiplin oyunu diyen Teknik Direktör İlhan Palut “Önde olabiliriz, geride olabiliriz ama disiplini sürdürmemiz gerekiyordu. Çok kırılgan davrandık. 53. dakikaya kadar ben takımımın gösterdiği performanstan memnunum. Ondan sonrası bizim için izahı yapılamaz bir görüntüydü. Bu bizi yolumuzdan geri çevirmeyecek. Her şeyi hatalı mı yapıyoruz diye endişeye kapılmayacağız. Biz iyi bir takımız ve iyi bir yoldayız. Çok kötü bir akşam yaşadık” dedi.

        “TOPARLANACAĞIZ”

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut sezon içinde kötü oyunlar olabileceğini belirterek “ Hedefimiz ve hedeflerimizden geri düşmeyeceğiz. Toparlanacağız ve bu akşamı unutturacağız. Oyuncularıma geçmiş olsun diyorum. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. İyi bir Rizespor seyretmek için gelmişlerdi ama karşılığını gerçekten veremedik. Maçı gerçekten çok erken kaybettik. Onlardan özür diliyorum” şeklinde konuştu.

        “TARAFTAR KÜSMEMELİ”

-Teknik Direktör İlhan Palut taraftarın küsmemesi gerektiğini belirterek “ Zaman içinde kötü sonuçlar olabilir. Takım olarak kötü bir akşam yaşadık, tribünleri dolduran taraftarlarımızdan özür diliyorum. Böylesine bir sonuç elbette bize yakışmadı. Önümüzde uzun bir süre var ve takım olarak yeniden kendimize gelmemiz gerekiyor. Önümüzde Kasımpaşa maçı var, maç öncesinde toparlanmak zorundayız” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE